31 Ekim 2014 Cuma

PAZAR GÜNÜ RAKİP ADANASPOR

                        Ligin sekizinci haftasında deplasmanda Adanaspor ile oynuyoruz.İstikrarsız bir performans sergilediğimiz şu günlerde kupada tur atlamanın da morali ile bu zorlu deplasmandan puanlar almayı umuyoruz....
                


                   Biz beş puanla ondördüncü sıradayken rakip dokuz puanla dokuzuncu sırada.Aslında bu sezona onlarda oldukça iddialı girmelerine rağmen beklenilen performansı şu anada kadar sergileyemediler.Ancak özellikle Adana derbisinde aldıkları galibiyet sonrası bir ivme yakaladılar ki geçen hafta İzmir'de Buca ile berabere kaldılar.
                   Takımın başında İzmir futbolunu çok iyi bilen bir isim var Leven ERİŞ.Kadroya bakacak olursak,Tiego,Luiz ve Marko gibi yabancılarının yanı sıra Ergin KELEŞ, Yiğitcan, Selçuk ŞAHİN gibi kaliteli yerlileri de var.
                   Ligin yedinci haftası itibari ile artık hücümdaki eksikliğimizin gün gibi ortaya çıktığı bir ortamda ilginç bir şekilde takımdan bu maçta galibiyet bekliyorum,Özlediğimiz galibiyeti kupa maçında almış olmanın ve şeytanın bacağını kırmış olmanın özgüveni mi yoksa takıma olan sevgiden gerçekleri görememem mi bilmiyorum ama bu maçtan galibiyetle ayrılacağımız doğuyor içime.
                 Maçın TRT Web den verileceği söylendi.İzleyebilirmiyiz bilmiyorum ama sezonun kritik maçlarından biri olduğunu düşünüyorum.Bu maç Antalya,Elazığ ve Karşıyaka maçları bizim bu sezonki hedeflerimizi belirleyecek bir süreç bence.Fazlada yazacak birşey yok galibiyetle ayrılmamız dileğiyle sevgili Altınordulular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder